Współpraca
Program szkoleniowy
Prowadzenie restauracji, wine-baru czy hotelu to prawdziwe rzemiosło.
A co za tym idzie to sztuka łącząca w sobie podstawy ekonomii, wiedzy o produktach spożywczych oraz winach i alkoholach. To umiejętność połączenia tych wszystkich czynników w jedną całość ale również umiejętność sprzedaży czyli „spełnieniu” oczekiwań klientów.
Wino bardzo często stanowi niezbędny składnik pobytu w restauracji dla Państwa gości. Dokładamy wszelkich starań i zdradzamy techniki zwiększające jego udział w przychodach.
Aby zwiększyć skuteczność sprzedaży wina w Państwa restauracji, potrzeba odpowiednio wykwalifikowanej kadry! Ważne jest aby Państwa personel potrafił połączyć wrażenia smakowo aromatyczne na talerzu z tym co zamknięte w butelce wina. Szkolenia oparte są na trzech głównych blokach (wiedza merytoryczna, serwis, sprzedaż) To sposób na Państwa sukces ekonomiczny i podniesienie poziomu zadowolenia klientów.
Cel szkoleń:
- Profesjonalna obsługa gości w restauracji, rozmowa z gośćmi oraz serwis
- Techniki sprzedaży win, alkoholi i napoi w restauracji
- Wiedza teoretyczna oraz praktyczne techniki rekomendacji wina
- Profesjonalny serwis wina oraz dań
- Podniesienie poziomu satysfakcji gości z pobytu w restauracji
Efekt szkoleń:
- Efektywny program szkoleń, daje gwarancję osiągania wzrostu sprzedaży win oraz dań
- Podniesienie umiejętności i profesjonalizmu kadry kelnerskiej
- Wzrost satysfakcji gości restauracji
Prowadzący to głównie praktycy z dużym doświadczeniem trenerskim i szkoleniowym, posiadający doświadczenie w prowadzeniu Hoteli czy restauracji ale również odpowiednią wiedzę winiarską.
.
Indywidualne Projekty
Piwniczka win na zamówienie?
Takie projekty też realizujemy!!!! Już niebawem w pewnym miejscu ruszy karta win z ciekawą selekcją win a Bordeaux będzie reprezentowane szczególnie zacnie.